Bemutatkozás

Sziasztok!

A nevem Enikő és ezt a blogot azért készítettem, mert szeretném megosztani az emberekkel a történetemet, amit az Így neveld a sárkányodat című film alapján kezdtem írni, és amit őszintén, ha hetvenszer nem írtam át, akkor egyszer se, ezt az osztálytársnőm és anyukám is jól tudja. :)
Szóval, ez a történet egy nem létező világban játszódik, Fantázián, amit egy általam kitalált skandináv istennő teremtett testvéreivel, és ahol vikingek, sárkányok, tündérek, sellők, egyéb általatok ismert és ismeretlen lények élnek. Az első fejezetben bepillantást nyerhettek abba, hogy hogyan is kerültek ide a vikingek (ugyanis őket nem Fúria Xypia, a kitalált istennő teremtette, hanem Odin), és, hogy hogyan is kezdődött ez az egész háborúsdi a sárkányokkal (sajátos elképzelés szerint).
A továbbiakban megismerhetitek a főszereplőnőt, Hajnalpír Haddockot, aki Hibbant-szigeten él ikertestvérével Alkonypírral, öccsével Hablattyal, és apjával Pléhpofával. Hajnal lassan 18 éves és még csak most vesz részt a képzésen, ahol Bélhangos, a falu kovácsa sárkányok ellen tanítja harcolni őt, ikertestvérét és még pár korabeli gyereket. Édesanyja nézeteit követve ő is rajong a sárkányokért, sosem bántana egyet sem, annak ellenére, hogy anyját elrabolta egy ilyen lény, mikor öt éves volt. Makacs, határozott és hirtelen haragú, egyszóval igazi viking. Viszont még nem is sejti, hogy egy döntés milyen nagy hatással lehet az életére.
Röviden ennyit a történetről. Az első fejezetet ilyen bevezetésnek szánom, a másodiktól kezd el majd Hajnal szemszögében íródni.
Részek nem tudom milyen gyakran kerülnek fel, bár igaz, nyáron sok időm lesz, de egy biztos, rövidek nem lesznek, mert olyat nem tudok írni :).
Az első rész pár perc múlva kint lesz :).
További szép estét! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14. Melódia

11. Az első képzés

29. Angolna-trükk