Közlemény

Sziasztok!
Tudom, nagyon régóta nem volt új rész, ezt nagyon sajnálom. És még nagyobb sajnálattal tudatom, hogy várhatóan nem is lesz. Az indok egyszerű: kifogytam.
Az elmúlt években rengeteget adott nekem a történet, maga az Így neveld a sárkányodat is, és szerintem kijelenthetem, hogy a saját feldolgozásom is. De a legtöbbet ti adtátok, a visszajelzésetek és az érdeklődésetek. Több fantasztikus embert ismertem meg ennek hála, akik egy részével máig is tartom a kapcsolatot. És úgy gondolom, megérdemlitek, hogy kapjatok egy viszonylagos lezárást. Bevallom, az "évadzáró" (pontosabban harmad-évadzáró) részt nem sikerült megírnom, arra elfogyott minden ihletem hozzá. Belekezdtem, de annyin nem állt, hogy be is tudjam fejezni. Ezt sajnálom.
Ha valakinek kérdése lenne, hogyan alakult volna a történet további része, viszonylagos emlékeim vannak, bármilyen spoileres (akármennyire spoileres) kérdésre tudok még válaszolni, tényleg szinte bármire, amire tudok. Elérhettek a komment szekcióba, valamint emailben a fantaziafoldjen@gmail.com címen. Már amennyiben valakinek maradt kérdése, mert tudom, hogy rengeteg az elvarratlan szál.
Eddig tartott összeszednem magam, hogy meg tudjam írni ezt a bejegyzést és ki tudjam/ki merjem jelenteni, hogy nem, sajnos nem lesz folytatás. Eddig ringattam magam abban a hitben, hogy majd visszatalálhatok még és most jöttem rá, hogy nem, már nem fogok. Ennek ellenére a történetet magát fent hagyom, a blog továbbra is látható lesz.
Egyelőre átdolgozást sem tudok ígérni, mert bár a fanfictionnel elveszítettem a fonalat, egy új történeten szívesen dolgozgatnék szabadidőmben (bár érettségizek idén, szóval ez nem olyan egyszerű, mint aminek kinéz). Kicsit úgy tekintek erre a történetre, mint egy ugródeszkára, hogy egy önálló, stabil történetet készíthessek. Hogy ez megvalósul-e valaha, azt nem tudom megjósolni, mindenesetre szeretem magam hiú ábrándokban ringatni.
Amennyiben viszont ez valaha megtörténne, vagyis belekezdenék egy új történetbe, ki fogom írni, és egy új blogon közzé is tenném.
Végül pedig szeretném megköszönni mindenkinek, aki olvasta a történetet és visszajelzést is küldött! Hálás vagyok mindenkinek, sokat segítettetek minden szempontból! Köszönöm, hogy velem tartottatok! Szeretek mindenkit! ❤

Megjegyzések

  1. Szia! 2 nappal ezelőtt találtam rá erre a történetre, és bevallom őszintén ez nagyon jó, kevés olyan izgalmas és fantasztikus történettel találkoztam ami ennyire lekötötte a figyelmemet. Jól kidolgoztál mindent, a szereplőktől az eseményekig. Imádtam olvasni minden sorát, szinte a részem lett. Eléggé válagatós vagyok ilyen téren. És sajna van egy rossz szokásom, ha a történetet nagyon megszeretem akkor képtelen vagyok elengedni, de ezt úgy képzeld el hogy ilyenkor kiszámíthatatlan vagyok és olyan hangulatingadozásom lesz hogy még szegény macskám is megijed. Nem tudom jelenleg mit élsz át, hogy érzel ezzel a történettel kapcsolódóan, de én mindig úgy voltam hogy amit egyszer elkezdtem azt be is fejezem. És ezt szeretném tőled is kérni hogy ne add fel, és ha lesz időd, kedved, energiád és ihleted akkor kérlek szépen, könyörgök folytasd! Ez egy fantasztikus történet ami méltó befejezést érdemel. Tudom hogy nem ismerjük egymást és én mégis egy szivességet kérek tőled, de kérlek majd folytasd! És tudom milyen nehéz, én is voltam így de befejeztem és az nagyon jó érzés volt! Előre is köszönöm hogy elolvastad, és ha netán hallgatsz rám! Legyen szép napod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ne haragudj, hogy eddig tartott válaszolnom, nem nézem egy ideje a blogot és nem jött értesítés a kommentekről. Nem voltál sem tolakodó, sem bántó, én vagyok figyelmetlen.
      Nagyon köszönöm a kommentjeidet, kedves tőled, örülök, hogy tetszett a történet! Én viszont már elengedtem a fanfic "kezét", hiába tudom, hogy érdemelne egy méltó lezárást. De nem tudok már azonosulni a történetszállal vagy a karakterekkel annyira, hogy meg tudjam írni hozzá. Nem az a típus vagyok, aki olyan könnyen befejezi, amit elkezd... Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom :(
      (Egy átdolgozáson dolgozom jelenleg, ami viszont már csak minimális mértékben tartalmazza a fanfic elemeit.)
      Emailben nagyon szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre (ha tudok), amennyire még fel tudom idézni a szálakat.
      Még egyszer köszönöm, hogy elolvastad és nagyon örülök, hogy tetszett és hatással tudtam lenni rád! Ezért már megérte fent hagyni a történetet!
      Legyen szép estéd (napod)!

      Törlés
  2. Kérlek válaszolj és sajnálom ha túl tolakvó voltam.

    VálaszTörlés
  3. Kérlek, nem akartalak megbántani, csak szerintem ez a történet nem maradhat így! Olyan csodálatos ez az egész hogy azt nem lehet szavakba foglalni! Ne hagyd így kérlek! Ha kell akkor akár évekig is várok csak kérlek folytasd!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

14. Melódia

11. Az első képzés

29. Angolna-trükk